perjantai 1. helmikuuta 2013

Leffoja, leffoja...

Aamu alkoi herkuttelemalla aamiaiseksi tonnikala subia ja caramel twist coffee... Nam!
Eka leffa oli Jason Stathamin "Parker" jonka ensinäytös oli ollut torstaina.
Mielestäni kaikki leffat missä on herra Statham on hyviä, joten voin vain sanoa, että oli ihan hyvä. :)

Leffan jälkeen sain kaipaamani kasvohieronnan ja fiilis oli aika taivaallinen!
Tästä virkistyneenä päätimme vielä katsoa yhden leffan nimeltä Zero Dark Thirty joka kertoo tästä Osama bin Ladenin "metsästyksestä" ja siitä viimeisestä iskusta, jossa hänet tapettiin.
Ei ollu oikein mun juttu, kuten ei kovin usein muutkaan sotaan liittyvät (poikkeuksena Band of Brothers jota suorastaan rakastan) elokuvat.

Tuon elokuvan jälkeen olikin jo ilta ja suunnattiin hotellille.
En ole ikinä nähnyt täällä niin järkyttävää ruuhkaa, kun mitä silloin oli! Lähdimme Jungceylonista kolmannelle kadulle ja se oli aivan tukossa. Autot ei liikkunut juuri mihinkään, onneksi mopolla pääsi autoja kierrellen eteenpäin. Koko matka Jungceylonista Patong Hospitalin risteykseen oli enemmän tai vähemmän tukossa. Vastaantuleva liikenne oli täysin liikkumatta koko matkalta, meidän suuntaan sentään autotkin pääsivät edes pätkiä kerrallaan eteenpäin. Risteyksessä saimme huomata, että liikkumaton autojono jatkui sairaalan vieressä menevää poikkikatua kakkoskadulle saakka. Sama vika oli myös Kathuun menevällä pikkutiellä. Rannan suuntaan olevaa autojonoa oli vielä pitkästi sielläkin.

Nuo rakennustyömaan on ennenkin puurostaneet kolmoskadun liikennettä, liekö tämäkin siitä lähtöisin vai oliko jotain muuta ongelmaa?

Odottelimme pari tuntia hotellilla, ennen kuin lähdimme syömään ja silloin oli liikenne taas normaalisoitunut perus ruuhkaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti