sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Viimeinen lomapäivä

Siinähän se viimeinen lomapäivä meni. Aamulla Kata Noilla viimeiset auringonotot ja uinnit.
Iltapäivällä se kauan odotettu manikyyri Jungceylonin yläkerrassa joka oli kyllä todella miellyttävä ja kaunista jälkeä tuli. :)

Jungceylonin piha-aukiolla oli joku laulukilpailu (??) ja sitä tuli seurailtua kahvia juodessa. Meidän makuun tuolla kyllä pidetään volat vähän turhan isolla, mutta kuulo oli ennallaan vielä hotellille palatessa, joten se siitä.

Palautimme mopon, jahka olimme ensin käynyt hieman maisemakierroksella tuolla kukkuloilla. Onneksi mopon lainaus, ilmeisesti jonkun hotellin työntekijän toimesta, loppui siihen, kun mieheni huomautti asiasta. Nyt se ei ole enää meidän ongelmamme missään muodossa. :)

Illalla tuli tehtyä vielä pieni kävelylenkki tuonne kakkoskadulle ruokailemaan ja kenties viimeisen kerran katselemaan Patongin menoa. Tämä oli meidän kuudes Thaimaan reissu eli yhteensä 101 päivää Thaimaata ja niistä n. 75% on tullut vietettyä Phuketissa, joten alkaa tuntumaan siltä, että Phuket on nyt nähty viimeisen kerran. Tiedä sit, onko fiilikset samat, kun ensi kerran reissua aletaan suunnittelemaan, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä. :)

Nyt onkin aika tehdä viimeiset pakkaamiset ja puolentoista tunnin kuluttua lähteä kentälle ja kotiin! Oli kiva reissu, mutta nyt koti ja lapset kutsuvat.
Tiedä, vaikka innostuisinkin vielä täällä jakamaan arjen komiikkaa kotiblogin muodossa, kun tämä kirjoittaminen tuntuu varsinaiselta terapialta.

Kiitos kaikille lukijoille ja hauskaa matkaa teille, joilla matka on vielä edessä! Toivottavasti saatte yhtä hyvät kelit kun mitä me, sillä tällä lomalla ei ole ollut mitään valittamista sään suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti